Моля за съвет. Платихме си за интериорен дизайн на жилище. Одобрихме си проектите и получихме ужасно високи цени за реализация на проектите.
Има ли шанс да напаснем готови мебели, вместо тези скъпите от проекта на дизайнерите ни.
Знам, че въпросът ми е много общо формулиран, но нямаме особен опит в ремонтите с половинката ми и всякакви съвети ще са ми от полза. Благодаря!
Интериорен дизайн и ремонт на жилище
Re: Интериорен дизайн и ремонт на жилище
От мен няма да чуете критика за интериорните дизайнери и работата им, НО... като нямате опит, използвате акъла си
Моят съвет е да се поразходите до ИКЕА, Виденов, Еником М, Бриколаж и други подобни места.
Има много готови по размер мебели и решвния, които само чакат да бъдат сглобени и монтирани във вашия дом (без дизайнери или скъпи изпълнители).
Лично моето семейство пазаруваме от IKEA и сме си много доволни от цените, вида и качеството.
Потърсете така идеи в такива магазини, съпоставете ги с дизайна ви и ако решите пак споделете опита си тук, успех.
Моят съвет е да се поразходите до ИКЕА, Виденов, Еником М, Бриколаж и други подобни места.
Има много готови по размер мебели и решвния, които само чакат да бъдат сглобени и монтирани във вашия дом (без дизайнери или скъпи изпълнители).
Лично моето семейство пазаруваме от IKEA и сме си много доволни от цените, вида и качеството.
Потърсете така идеи в такива магазини, съпоставете ги с дизайна ви и ако решите пак споделете опита си тук, успех.